• CONSTRUIEȘTE MASA MUSCULARĂ EXCLUSIV ÎN MOD NATURAL
       Creșterea rapidă a masei musculare
       L-Arginine are efect natural pentru „pomparea” mușchilor
       Vă face să vă simțiți mândru de nouă voastră imagine
    • VĂ FACE MAI PUTERNIC
       Crește fluxul de oxid de azot (NO) și furnizează mușchilor mai mult oxigen
       Mai mult oxigen = creșterea mușchilor
    • SUPLIMENT LA EXERCIȚIILE VOASTRE ZILNICE
       Vă simțiți mai bine, iar corpul vostru devine mai puternic și mai reliefat, folosind propriile sale substanțe
       Mai sigur, mai-accesibil și MAI EFICACE de celelalte produse.


    Arginine se transformă în oxid de azot, care ajută la relaxarea vaselor sanguine. Cercetările până acum arată ca Arginine este un factor important pentru consolidarea vaselor sanguine, folosit pentru body building și in scopuri medicale. Conform altor cercetări, L – Arginine ajută funcția de însănătoșire a trombocitelor și crește eficacitatea exercițiilor.
    Deasemenea L – Arginine sprijină metabolismul lipidelor, îmbunătățind capacitatea cardio-vasculară.
    Arginine întărește sistemul imunitar și îmbunătățește procesul asimilării acidului azotic, crescând capacitatea de protecţie a organismului.
    Acesta este un fenomen nou, legat de efectul extraordinar al exercițiilor extreme, cunoscut de entuziaștii de fitness. Cu ajutorul acestui produs mușchii corpului se pompează și devin mai reliefate pe o durata de timp îndelungată datorita acțiunii oxidului de azot (NO).

AFLAŢI CUM AM FĂCUT UN CORP SUPERB ÎN MAI PUȚIN DE 4 SĂPTĂMÂNI…
ȘI TU POȚI SĂ-L FACI!*
”Nu am cheltuit bani suplimentari pentru shake-uri de proteine – Totul a început cu un produs nedăunător.”

Transformarea mea incredibilă după ce am folosit produsul Xtreme POWER timp de 4 săptămâni
    Salut, eu sunt Nico Rosu, am 28 ani și locuiesc în București. Am făcut acest blog pentru a împărtăși cum în sfârșit am reușit a-mi forma corpul după mulți ani de încercări fără succes. Am încercat toate suplimenturile oferite pe piață. Am încercat cu creatină, prohormoni, shake-uri de proteine și multe altele. Rezultatul obținut a fost umflare, coșuri și multe alte efecte adverse. În fiecare zi petreceam câteva ore în sală de fitness. Nu înțelegeam cum ceilalți reușeau să obțină mușchi atât de reliefați, iar eu stăteam la faza de început. Nu aveam idee că produsul cu ajutorul căruia aceste persoane își formeau corpul este atât de accesibil, permis de legea și ușor de utilizare.
    Voi explica mai jos modul în care acesta este utilizat, dar mai întâi vă rog să vă uitați ce modificări a suferit corpul meu numai într-o lună. Am fost foarte norocos să găsesc accidental acest supliment. O dată eu și prietenul meu Rado mâncam în grabă, când am văzut băieții din clubul nostru de fitness la masa vecină. Unul din băieții avea mușchii cel mai bine formați din toți băieți care se antrenau la sală de fitness, dar niciodată nu l-am văzut să facă exerciții cu greutăți serioase. El discuta cu amicul său ca Hugh Jackman și Brad Pitt, actori cu fizic slab din filmele romantice, sunt pompați și reliefați serios pentru un film nou. Prietenul său susținea ca actorii se antrenează ziua întreagă de către instructori personali special instruiți, luni de zile înaintea filmărilor.
    „Băiatul reliefat” a dat din cap și a zis:
    Nimic de genul asta, prietene, știu cu siguranță că motivul acestei schimbări rapide și vizibile nu sunt exercițiile până la înnebunire. Aceasta se datorează suplimenturilor pe care le folosesc.
    Atunci prietenul său a zis:
    Ce crezi ca folosesc? Exact așa ceva…
    De principiu toate vedetele din filme folosesc suplimenturi noi de bio-inginerie, denumite Xtreme POWER, care ard grăsimile și formează musculatura. Deasemenea acești actori nu petrec mult timp în sală de fitness, întrucât au programele lor foarte încărcate pentru a petrece întreaga zi în sala de fitness. Astfel ei folosesc aceste suplimenturi pentru a-și pompa mușchii înaintea începerii unui film. Am avut noroc ca am auzit aceste vorbe și am reușit să înscriu in telefonul meu denumirea suplimentului.
    Călătoria mea de 4 săptămâni spre corpul reliefat
    Când m-am întors acasă am intrat în Internet și am cercetat tema legată de suplimenturile. Având în vedere că băiatul respectiv din sala de fitness este persoana cu relieful cel mai accentuat pe care am văzut-o, auzind vorbele sale a fost dovada suficientă pentru a mă convinge că aceste suplimenturi au efect. Totuși am vrut să examinez această problemă pentru a mă asigura că suplimenturile nu sunt niște nimicuri.
    Se pare că băiatul a nimerit “zecele”. La Hollywood folosesc acești aditivi ani de zile pentru formarea corpurilor actorilor înaintea filmării filmelor de acțiune sau de super eroi. Aspectul cel mai bun a fost ca am reușit să-mi iau și să încerc aceste suplimenturi din România.
    Mi-am comandat imediat produsul înaintea expirării promoției și am început să experimentez.
    Mi-a luat puțin timp până când am aflat ce exact trebuie să fac pentru a atinge efectul maxim. Imediat după această totul a mers perfect și în 4 săptămâni m-am pompat serios. Mușchii mei au devenit mai accentuați și mai bine formați, iar încă în prima săptămâna umărul si tricepsul s-au mărit vizibil și foarte repede. Mi-am simțit pielea prea strânsa pentru corpul meu. Puteți observa schimbarea în fotografiile mâini, spate, trapez, piept … Mijlocul meu s-a format deasemenea.
    Oricum, povața din aceasta poveste este:
    Xtreme POWER ÎNTRADEVĂR ajută la pomparea mușchilor și la arderea grăsimilor – exact și clar. Credeți-mă ! Acest supliment întradevâr are efect. Vedeți din nou rezultatele mele pentru a va inspira suplimentar.
    * Rezultatele obținute prin utilizarea produsului depind de consumător și nu sunt la fel pentru fiecare. Organismul reacționează conform nevoilor personale ale fiecărui individ. Obținutul unui rezultat durabil și vizibil depinde de consumător și motivația sa.Nico

2018.09.19


   Cum merge, prieteni ? Daca doriți să-mi puneți întrebare sau să împărtășiți cu mine efectul obținut din utilizarea produsului Xtreme Power, comentați aici și mă voi strădui să vă ajut.

Dorin

2018.09.19


   Vrea să întreb dacă suplimentul va avea efect daca îl primesc fără a mă antrena.

Florean83

2018.09.19


   Am făcut exerciții de 3 ori pe săptămâna și simultan am băut shake-ri de proteine în jur de două luni, dar fără a obține un rezultat vizibil. Am folosit aceste adausuri 3 zile si deja obsevr o schimbare ! ÎȚI MULTUMESC, OMULE !

Traian

2018.09.20


   Voi profita de oferta. Va trebui să dau jos câteva kilograme, dar n-am nimic împotriva sa-mi lărgesc umerii.

Miron300

2018.09.20


   Am fost destul de sceptic referitor la acest supliment, dar simt rezultate foarte bune după primele două săptămâni. Acum trebuie numai sa mă bronzez puțin și gată.

Alex

2018.09.21


   L-am întrebat pe instructorul meu despre aceste suplimenturi și mi-a răspuns ca ii folosește deja câteva luni. Nu a știut despre oferta promoționala și a zis că plătește câte 300 ron pentru acestea. I-am dat link-ul si a rămas foarte mulțumit pentru ca i-am economisit multe cheltuieli.

Nicolae

2018.09.22


   Aceste suplimenturi nu sunt ca steroizii și stimulatele dăunători. Aceste produse sunt complet nedăunătoare și întradevâr dau rezultate. Vă da tonusul de care aveți nevoie și întradevâr sculptează mușchii.

BB123

2018.09.22


   Bravo, foarte frumoase fotografii. Îl încerc neapărat.

Vasile

2018.09.22


   prietene, am de gând sa-l comand și eu, dar care este prețul produsului?

BlackJack

2018.09.23


   Arată foarte bine. Aștept să mi-l livreze și încep.

simon

2018.09.24


   Vreau să arăt mai bine și să mă placa fetele

StrongMan

2018.09.25


   L-am încercat. Se pare ca are un efect destul de bun. Iata cum am fost Înainte/ și acum.

Ion

2018.09.26


   un pret la aceste produs???

Sorin

2018.09.26


   Eu am cumparat acest produs din Statele Unite. Il utilizez de 6 saptamani si sunt foarte multumit. Despre Xtreme power mi-a spus un antrenor de fitness, administrez doua tablete cu pana la 30 de minute inainte de antrenament. Pe aceste poze puteti vedea diferenta.

andreanIliesku

2018.09.27


   salut de unde se poate comanda?

Gavril

2018.09.28


   Acest xtremepower e perfect. Ma simt farte puternic imaediat dupa ce l-am luat.

Simionescu

2018.09.29


   Iata si rezultatul dupa un program de antrenament de 6 saptamani si antrenari de 4-5 ori pe saptamana. Dupa ce am antrenat ma simt foarte pompat si nu sunt asa obosit cum inainte. Cu siguranta adausul acesta este cel mai bun care am luat din punct de vedere rezultatului, energiei si restaurarii.

cip

2018.09.29


   stiti cum se spune..daca e prea frumos ca sa fie adevarat,probabil ca asa si e…eu nu va cred desi as incerca si eu

DMP

2018.09.29


   ce pret are ?

Megamind

2018.09.29


   La inceput nu credeau ca poate avea acest efect remarcabil, dar am ramas surprins. Il administrez de o luna si ceva. Iata si cateva poze inainte/acum.

mane

2018.09.30


   de unde il cumpar?

DAN

2018.09.30


   Imi puteti spune pretul si cate capsule contine flacon? Multumesc.

Cristi

2018.09.30


   De la ce varsta se poate administra acest supliment?

dany

2018.10.01


   cel mai bine e prin forta bruta… sincer, cu toate ca aceste produse dau rezultate uimitoare, uitam pana la urma esenta acestei activitati, cea de a-ti lucra corpul

Andrei

2018.10.02


   Un pret la aceste produs?

Soryn

2018.10.02


   o secunda, ce pret are? sau il dai gratis ? nu inteleg…nu scrie nicaieri pretul,doar comanda…

Gheorghe

2018.10.03


   Administrez suplimentul de 3 saptamani si fac antrenament 3-4 ori pe saptamana. Pana acum sunt foarte multumit.

safary

2018.10.04


   a mai incercat cine va produsu????

giuroiu dan

2018.10.05


   Cat costa acest produs, poti sa-l folosesti fara a face o sala de forta?

bogdan

2018.10.06


   cam cat costa o cutie si cate pastile are?

Madalin

2018.10.08


   Salut cat costa ? cate pastile sunt cum se adminmistreaza?

george

2018.10.09


   cat costa? e bun si pentru incepator??

Baciu

2018.10.14


   mar interesa pretul

Baciu

2018.10.15


   Astept un raspuns cat de repede se poate.Multumesc

sorin

2018.10.15


   cat costa si cate pastile are cutia?

naty

2018.10.16


   poate fi comandat si in alta tara? multumesc anticipat!

GangstaPower

2018.10.17


   Spune ,te rog,in Republica Moldova faceti livrari…?!

tudor

2018.10.17


   pai care-i pretul?!

Master_RaDu

2018.10.17


   Salut baieti! Acest adaus e foarte bun. Prieten al meu mi-a adus produsul din SUA, iar eu n-am stiut ca este si la noi. Sunt foatre satisfacut de rezultatul. Am pus si cateva poze sa vedeti ce am obtinut dupa 4 saptamani. Succes tuturor!

adi

2018.10.18


   salut! ma numesc adi si as vrea cateva informatiii… daca sunt potin ma grasut produsul respectiv ma ajuta sa slabesc si totodata sa ami defineasca muschii? si ce anume se recomanda adica un program anume sau ceva de genu…?

MitzaGrecu

2018.10.18


   Care este varsta minima pentru a lua acest produs?Si inca ceva muschii se umfla doar pe moment sau vor ramane asa daca faci in continuare antrenament.

fanica92

2018.10.18


   am si eu o intrebare,trebuie neaparat sa mergi la sala pt a da rezultate…..?si cat costa ….?ast rasp multumesc

Tudor

2018.10.19


   ce pret are ?

Sergiu

2018.10.19


   Salut. Cat costa o cutie de EXTREME POWER

bOGDAN

2018.10.19


   aM SI EU O INTREBARE DUPA CE NU MAI IEI CE SE INTAMPLA? O SA SCADA MASA MUSCULARA SI DEVI CUM AI FST LA ICNEPUT? SAU DACA NU MAI FACI SALA?

samy

2018.10.20


   imi zici te rog…..care este efectul daca iau produsul si nu ma antrenez? si la ce pret este…ca pe site nu are pretul? ms

Scurtu

2018.10.20


   Salut, imi spui te rog cat costa produsul ? pentru ca nu vad nicaieri pretul…mersi!

sergiu

2018.10.20


   cat costa acest produs?


Nume:

comentariu:
       
               
29 175 AU ACHIZIȚIONAT DEJA XTREME POWER CANTITĂŢI LIMITATE!